Arkistosta vuodelta 2023

Keskiviikkona ei saatu pidettyä pisteitä Iisalmessa, kun lohkojumbo LehPa/2 haki arvokkaat sarjapisteet mukaansa 2–3 (2–1) -tuloksella.

Peliin lähdettiin haastavista asetelmista, sillä pelaajapula meinasi yllättää vielä ottelupäivänä sairastelujen takia. Onneksi apuun ehdittiin kutsua pelureita tuuraamaan. Keltapaidassa esiintyivät pitkästä aikaa Tuomas Halonen, Aleksi Hartikainen ja Jani Sutinen – kiitos ja kumarrus kolmikolle pikakomennuksesta.

Ottelu starttasi kotijoukkueelta upeasti, kun paluun keltapaitaan vuosien jälkeen tehnyt ”Suti” tekaisi heti kaksi pikamaalia ja niin PAVE johti 2–0 vain seitsemän minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen maali tuli kulmapotkusta ja toinen laukauksella läheltä maalia.

Vieraat kuitenkin kavensivat jo 14. minuutilla. 2–1-lukemissa tahkottiin sitten 57. minuutille asti, kunnes LehPa/2 tasoitti vastaiskuhyökkäyksestä.

Peli aaltoili ja aihioita voittomaaliin nähtiin molemmissa päädyissä, mutta siinä onnistui lopulta vierasjoukkue, kun lisäajalla hyvä vapaapotku 16-rajalta painui verkkoon.

Tappio oli PAVElle harmillisesti jo kolmas peräkkäinen.

Seuraavaksi PAVE matkustaa 8.9. Kuopioon Puijolle, jossa vastassa on lohkon kärkisijoista kamppaileva Zulimanit. Viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 17.9.

PAVE - LehPa/2 2-3 (2-1)

1-0 3min Sutinen
2-0 8min Sutinen
2-1 14min LehPa/2