Arkistosta vuodelta 2011

Edustusjoukkueen kurssi ei kääntynyt Haukiniemellä perjantaina, sillä vastustaja Toivalan Urheilijat vei täyden pistepotin mukanaan tuloksella 3–5 (0–4). Kotijoukkue esitti nousun toisella jaksolla 0–5-tilanteesta, mutta kahta maalia lähemmäksi kiri ei riittänyt, ja tuloksena oli viides peräkkäinen tappio.

Vastustaja vei suvereenisti nimiinsä avauspuoliajan. Se liikkui terävämmin ja käytti tehokkaasti hyväkseen PAVEn puolustuspään virheet, kun pari ensimmäistä osumaa olivat melkeinpä lahjamaaleja. ToU viimeisteli jaksolla lopulta neljä maalia, joista viimeinen syntyi rangaistuspotkusta.

Toisen puoliajan alku ei vielä paremmasta luvannut, koska ToU meni pian jo viiden maalin johtoon. Vähitellen kuitenkin keltapaitojen otteet paranivat ja tilanteita alkoi syntyä vastustajan päätyyn.

Niinpä Aku Tuovinen rikkoi kuparisen noin tunnin kohdalla. Kärkimies latasi maalinedustan hässäkän päätteeksi pallon alanurkkaan.

Hetken päästä Samuli Laitinen tarjoili pystysyötön Tuoviselle, jonka hieno putoava kaukolaukaus löysi jälleen tiensä maaliin yli ToU-vahdin.

Reilu kymmenen minuuttia ennen loppua Aleksi Hartikainen puski komeasti Tuovisen keskityksestä pallon verkkoon maalinedustalta.

Vaikka muutama tekopaikka vielä molemmille avautuikin, lisää maaleja ei enää ottelussa tullut.

Sarjapisteitä ei edelleenkään jäänyt Iisalmeen, mutta kehnon avausjakson jälkeen nähty pelin ryhdistyminen oli positiivinen merkki jatkoa ajatellen. Seuraava ottelu onkin jo tiistaina 9.8. Kuopiossa LiPan vieraana.

PAVE - ToU 3-5 (0-4)