Arkistosta vuodelta 2023

PAVE koki perjantaina tappion kotinurmella, kun Nelosen lohkokärki Toivalan Urheilijat haki Sankariniemeltä täydet sarjapisteet maalein 2–4 (2–2).

Vaiheikkaassa väännössä yleisö näki peräti kolme rangaistuspotkua. Muutoinkin erikoisosaaminen oli arvossaan, sillä kaikki maalit syntyivät erikoistilanteista.

Veikot meni johtoon ottelun 15. minuutilla. Eetu Marin laittoi kulmapotkun, jonka Miro Luoma puski taka-alueelta maalille, ja Eetu Marttila sitten oikea-aikaisesti viimeisteli pallon verkkoon.

Vierasjoukkue tasoitti 35. minuutilla melko samanlaisella osumalla. ToU siirtyi 2–1-johtoon 39. minuutilla rangaistuspotkulla rikkeeksi nähdyn maalivahdin vastaantulon jälkeen.

Isäntien 2–2-tasoitus syntyi hetken päästä 43. minuutilla sekin rangaistuspisteeltä, kun Vladimir Repnitsyniä rikottiin ja Miro Luoma laukoi sitten pelivälineen varmasti pisteeltä maaliin.

Toisella jaksolla vieraat esiintyivät väkevämmin. ToU teki voitto-osumaksi jääneen 3–2-maalin 56. minuutilla jälleen kulmapotkusta.

Loppunumerot syntyivät 67. minuutilla taas rangaistuspotkusta, kun siilinjärveläispelaajaa rikottiin 16-alueella.

PAVE pelaa seuraavan kerran perjantaina 25.8. Kuopiossa Kings SC Akatemian vieraana. Seuraava kotiottelu on keskiviikkona 30.8., jolloin LehPa/2 saapuu Iisalmeen.

PAVE - ToU 2-4 (2-2)

1-0 15min Marttila (Luoma Miro)