Lasten ja nuorten harrastejalkapallo

Jalkapalloillen iloista mieltä!

PAVE aloitti lasten ja nuorten harrastepainotteisen jalkapallotoiminnan toukokuussa 2019. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan vaihtoehtona – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Ryhmä jaetaan pienempiin osiin iän mukaan, koko ryhmän ikähaarukkana on ollut 4-14 vuotta. Nuorimmat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Kesällä 2019 vakiovuoro oli tiistaisin Haukiniemen nurmikentällä. Kesäkauden toiminta päättyi 24.9. Seuraa ilmoitteluamme ryhmän toiminnan jatkosta!

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä ja säärisuojia, oma juomapullo ja pallokin on suositeltavaa ottaa mukaan (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin. Mukaan vuorolle voi seuraksi tulla myös lasten vanhempia – varsinkin nuorimmille tämä on jopa suositeltavaa. Toivomme myös, että saisimme vanhemmista apuohjaajia ja lisävoimia kesälle.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen

Harrastejalkapallon vuorot

  • Syyslomalla harrastevuoro tiistaina 15.10. ja keskiviikkona 16.10. klo 12 jalkapallohallissa

Logo