Arkistosta vuodelta 2016

Keltapaidat kohtasivat jälleen Rautavaaran Raikun treenipelissä Iisalmessa. Tällä kertaa joukkueet päätyivät tasatulokseen 1–1 (1–1).

Molempien ainoat maalit tehtiin avauspuolikkaalla. Ensin Simo Roth puski maalinedustalta PAVEn johtoon, kun Tapio Merkkiniemi ohjasi pallon ilmasta rajaheiton jälkeen takatolpalle.

Juuri ennen taukoa Raiku-hyökkääjä aavisti isäntien puolustuksen avaussyötön ja syötön katkon myötä karkasi yksin läpi tasoitusmaalin tekoon.

Tasaisemman ensimmäisen puoliajan jälkeen toisella mentiin selvemmin keltaisten otteessa, mutta pallonhallintaa ei saatu kantamaan maaliksi asti vastustajan puolustuksen ja maalivahdin ohi. Mainioita paikkoja toki osumaan syntyi, mutta ilman maalia silti jäätiin. Kerran pallo toimitettiin jo verkon perille – tilanteessa oli kuitenkin täpärästi paitsio.

Kuuden peräkkäisen viikonlopun harjoituspelien sarja on nyt takana ja PAVE pitää seuraavaksi taukoa otteluista keskittyen harjoitteluun. Toiveena olisi pelata seuraava treenipeli jo ulkona.

PAVE - Raiku 1-1 (1-1)