Arkistosta vuodelta 2016

PAVEn treenipelikausi jatkui noin kuukauden tauon jälkeen ottelulla taas Raikua vastaan. Keltapaidat voittivat rautavaaralaiset vieraansa maalein 3–1 (0–1).

Iisalmelaisten voittoon kääntyneessä ottelussa riitti tilanteita molemmissa päädyissä. Silti avausjaksolla nähtiin vain yksi osuma, kun Raiku siirtyi johtoon noin vartin pelin kohdalla. Pystysyöttö puolustuslinjan taakse avasi vieraiden pelaajalle vapaan paikan maalintekoon. Viisi minuuttia myöhemmin PAVEn rangaistuspotku suuntautui ohi maalin.

Toisella puoliskolla kotijoukkue oli tehokkaampi tehden kolme maalia. Jakson alussa Simo Roth ehti pitkään pystysyöttöön juuri ennen päätyviivaa ja laukoi pallon ohi Raiku-vahdin. 2–1-maali oli Tommi Airaksisen ensimmäinen osuma keltapaidassa ja se syntyi komealla kaukovedolla noin 20:stä metristä. Kolmas maali 72. minuutilla lähti taas Rothin jalasta pitkän avauksen jälkeen.

Vierailijalla oli omat paikkansa, mutta vaarallisimmat tilanteet poimi varmasti PK-37:stä lainassa ollut maalivahti Asse Martikainen.

Ottelu käynnisti kuuden peräkkäisen viikonlopun treenipelien sarjan. Seuraavana sunnuntaina PAVE matkaa Kajaaniin kohtaamaan Hakan.

PAVE - Raiku 3-1 (0-1)

0-1 14min Raiku