Arkistosta vuodelta 2023

Veikot koki perjantaina kauden ensimmäisen vierastappion, kun kuopiolainen Kings SC/Akatemia vei voiton Litmasen tekonurmella maalein 2–1 (0–1).

Peli sujui melko kaksijakoisesti. PAVE vei peliä ensimmäisellä puoliajalla, kun varsinkin korkea prässi tuotti hyviä pallonriistoja ja maukkaita maalipaikkoja.

Ruuti oli kuitenkin vierailla märkää maalipaikoissa. Tilanteita oli avausjaksolla useaankin osumaan. Kulmapotkujakin tuli toistakymmentä. Ainoana verkkoon osui Elosta lainassa ollut Maksim Tuuva, joka seurasi oman vapaapotkunsa 16-rajalta ja laukoi paluupallon komeasti maaliin 43. minuutilla.

Toisella puoliajalla kotijoukkue alkoi hallita ja vieraat joutuivat enemmän puolustusasemiin eikä yhtä hyvin paikkoja enää saatu.

Tasoitusmaali syntyi sitten 56. minuutilla lähes samanlaisella vapaapotkulla ja voittomaali puskettiin 83. minuutilla kulmapotkusta.

Kuudentena lohkossa olevalla PAVElla on nyt pelattuna 12 ottelua, joista pisteitä on tullut 14. Kautta on jäljellä vielä neljä ottelua. Veikot pelaa seuraavaksi kotona Sankariniemen nurmella keskiviikkona 30.8., kun vastaan asettuu LehPa/2.

Kings SC/Akatemia - PAVE 2-1 (0-1)

0-1 43min Tuuva