Arkistosta vuodelta 2021

Lauantaina 23.10. pidettiin edustusjoukkueen kauden päättäjäiset Kirman kyläpirtillä. Päivään kuuluivat osana tietenkin myös perinteiset palkitsemiset menneen kauden ansioista.

Kauden parhaana pelaajana palkittiin Martin Korvela. 21-vuotias keskikenttäpelaaja oli joukkueen kantava voima ja pallollisen pelin sielu kaikissa sarjapeleissä, joten hän saa vuodesta 1983 kiertäneen perinteikkään palkinnon vuodeksi hyllyynsä.

Veikkojen paras maalintekijä oli Miika Riihola. ”Stigi” teki yhdeksän maalia pelaamassaan 15:ssä Kolmosen ottelussa. Kun joukkue ei tehnyt yhteensä kuin 15 osumaa koko kaudella, hyökkääjän maalimäärä on siihen nähden todella hieno. Tämä oli miehen neljäs kausi PAVEssa ja nyt maalihanat aukesivat sitten kunnolla.

Eetu Marttila palkittiin kauden joukkuepelaajana. Toisen kautensa PAVEssa pelannut keskikenttäpelaaja osoitti esimerkillistä sitoutumista, asetti kauden aikana aina joukkueen etusijalle ja hoiti oman tonttinsa aina nöyrästi, varmasti ja tyylikkään eleettömästi. Myös johtajuutta löytyi tarpeen tullen.

Kauden kehittyneimmän palkinnon pokkasi Jeri Saastamoinen. Vuonna 2014 PAVEn edustuksen mukaan liittynyt mies pystyi nostamaan suoritustasoaan tälle kaudelle eniten. Laitapuolustajana menneellä kaudella viilettänyt 29-vuotias pelaaja on ollut hyvin tärkeä palanen joukkueessa jo vuosia, mutta nyt nähtiin kenties uran tähän saakka vahvin kausi.

Kauden ahkerimpana palkittiin Eetu Marin. Toista kauttaan Veikoissa pelannut joukkueen kuopus osallistui ahkerimmin joukkueen tapahtumiin kauden aikana.

Onnittelut palkituille!

Arkisto (uutiset)